Apulaisia iltavuoroon, Neste K Pukaron Paroni

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni on matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosima liikenneasema Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Tule kanssamme tekemään matkailusta entistä kiehtovampaa ja mukavampaa

Etsimme iltavuoroihin työntekijöitä erilaisiin aputehtäviin kuten pöytien puhdistus, tiskaus, salaattien valmistus jne.

Voit olla opiskelija tai muuten lisäansioita kaipaava energinen henkilö joka viihtyy mukavan tekemisen keskellä. Me opastamme sinut tehtäviin, toivomme sinulta ainoastaan positiivista mieltä ja halua uuden oppimiseen.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Kiinnostuitko? Optimax auttaa meitä rekrytoinneissa, joten ole ystävällinen ja laita yhteystietosi alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä