Asentaja Loviisaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Loviisaan

 

ASENTAJAA

 

Teollisuuden asennustehtävään.

 

Työhön valittavalta tekijältä odotetaan hyvää ja motivoitunutta asennetta työn tekemistä kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä esimerkiksi ajoneuvosähköasentajan – tai vastaavaa koulutusta. Arvostamme aiempaa teknisen alan työkokemusta. Työkielenä on suomen kieli.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen kokopäivätyön alan kasvavan toimijan palveluksessa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Jos kiinnostut, hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Lisää hakemukseen CV, mistä ilmenee osaamisesi. Hae tehtävää mahdollisimman pian sillä valitsemme tekijän heti oikean tekijän löydyttyä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Lisätietoja:

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

puh: arkisin klo.08-16 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Palveluitamme ovat mm. rekrytointi ja henkilöprofiilit, henkilöstövuokraus, Optimax Pro työyhteisö- ja esimiesvalmennus, sekä Optimax Pro työuravalmennus. Meille on myönnetty HPL:n auktorisointi ja olemme HPL:n jäsenyritys. www.optimax.fi

 

 

 

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä