Burger King- työntekijä

Lue lisää

Sopisitko meille Kingiläiseksi?

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä Burger King Pukaron Paronilla? Ravintolatyöntekijänä perehdytämme sinut Burger King -maailmaan, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta, koulutamme ja perehdytämme sinut. Ainoastaan toivomme sinulta hyvää asennetta ja halua työskennellä ruuanlaiton parissa. Mikäli kuitenkin, sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta, sinulta löytyy asennetta ja esimieskokemusta, voisit myös olla etsimämme tuleva vuoropäällikkö!

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä riittää ainakin elokuun loppuun ja haluttaessa pidempäänkin. Työsuhde solmitaan kumppanimme Optimaxin ja työntekijän välille ja työstä maksetaan palkkaa MaRaVan työehtosopimuksen mukaan.

______

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Edellytämme sinulta 18-vuoden ikää ja hygieniapassia.

Jos olet valmis lunastamaan paikkasi Kingiläisenä, laita hakemuksesi tulemaan! Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja olemme Sinuun yhteydessä viimeistään heti seuraavana päivänä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä