CNC- koneistaja, Helsinki

Lue lisää

Asiakkaamme on Helsingissä toimiva alihankintaan erikoistunut koneistamo, jossa toiminnan ytimen muodostavat yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus. Kone ja laitekanta on mitoitettu kappaleille aina kahteen metriin saakka. Sorvaus ja jyrsintäpalveluita täydentävät taso- ja pyöröhiomakoneet sekä lankasahaus.

Haemme nyt asiakkaallemme CNC- KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Toimekuvassa käytät pääasiassa CNC- ohjauksella varustettuja sorveja ja työstökeskuksia. Kappaleet vaihtelevat yksittäiskappaleista piensarjojen valmistukseen. Tehtävään annetaan perehdytys jonka jälkeen työ on itsenäistä. Käytössä on MasterCAM- ohjelmat.

Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta CNC- koneistuksesta tai -sorvauksesta, kuvienlukutaitoa sekä ohjelmointitaitoa.

Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat koneistajat, joilla on aito motivaatio ja halu kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi.

Asiakkaamme toimitilat sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä