CNC- Koneistaja, Konepaja Sihvo Oy, Hyvinkää

Lue lisää

Konepaja Sihvo Oy on jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut perheyritys. Nykyisellä nimellään osakeyhtiönä Konepaja Sihvo aloitti 1983. Jatkuvuuden perinne on ollut vankasti läsnä perheyrityksen kehitystyössä. Koko ajan uudistuva moderni konekanta sekä tuotantoautomaation panostukset yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun.

Jatkuva tuotantolaitteiden kehitystyö ja uusimmat CAD/CAM ohjelmistot mahdollistavat nykyaikaisten koneistusmenetelmien käytön.

Toimitiloissamme Hyvinkäällä työskentelee tällä hetkellä noin 40 alamme ammattilaista. Lue lisää https://www.konepajasihvo.fi/

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja ohjelmointitaitoista

CNC- KONEISTAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuorot ma-pe klo 6-14 sekä iltavuorot ma-to klo 14-24. Iltavuoron jälkeen, sinulla on siis kolme vapaata.

Konepaja Sihvo tunnetaan hyvä maineisena työpaikkana.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti mukavampaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Huomioithan, että Konepaja Sihvo ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä