CNC-Koneistaja, Metallisorvaamo M. Hakala Oy, Kouvola

Lue lisää

Metallisorvaamo M. Hakala on 1974 perustettu yritys, joka sijaitsee Kouvolassa. Yrityksemme suurin voimavara ovat ammattitaitoiset työntekijät, joista pidämme hyvää huolta. Palveluksessamme työskentelee yli 40 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 7 Me.

Metallisorvaamo M. Hakala on haponkestävän ja ruostumattoman koneistuksen ammattilainen. Pitkäaikainen kokemus, moderni konekanta ja hyvä yhteistyökyky auttavat täyttämään asiakkaan tarpeet. Palvelu kattaa koko ketjun komponenttituotannosta varastointiin.

Katso lisää yrityksestä ja konekannasta https://www.mhakala.fi/koneistus/

Tahdotko mukaan kasvavaan joukkoon?

Haemme nyt CNC- KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvasi räätälöidään osaamisesi mukaan. Konekanta on moderni. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys. Huomioimme myös uransa alussa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi. Töitä tehdään arkisin ma-pe kahdessa vuorossa. Aamuvuorot tehdään ma-pe klo 6-14 ja iltavuorot tehdään ma-pe klo 14-22.

Metallisorvaamo M Hakala Oy tunnetaan hyvämaineisena ja mukavana työpaikkana. Täällä töissä viihdytään.

Koeajan (6kk) jälkeen, rekrytoidut Metallisorvaamo M. Hakalan kirjoille.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.  Metallisorvaamo M. Hakala ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Mikäli herätimme mielenkiintosi, lähetä CV ja hakemus alla olevasta linkistä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä