CNC-sorvaaja, Konepaja Mankinen Oy, Riihimäki

Lue lisää

Haemme nyt asiakkaallemme, Konepaja Mankinen Oy:lle Riihimäelle CNC- SORVAAJAA työskentelemään päivävuorossa!!

Työtä tehdään yhdessä vuorossa, maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30.
Tutustu yritykseen https://mankinen.fi/konepaja/

Ammattitaitoinen henkilökunta, laaja sekä moderni konekanta ja yhtiön pitkä kokemus takaavat Mankisen konepajalla yksilöllisen palvelun ja monipuolisen osaamisen.

Tahdotko mukaan kasvavaan joukkoon?

Toimenkuvasi räätälöidään osaamisesi mukaan. Konekanta on moderni. Kaikkiin tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys. Huomioimme myös uransa alussa olevat koneistajat, joilla on aito halu kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viereisellä sivulla olevasta linkistä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Konepaja Mankinen ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä