Dieettikokki, Kymijoen Ravintopalvelut, Kotka

Lue lisää

Kymijoen Ravintopalvelut Oy on Kymenlaaksossa toimiva julkisomisteinen ravintopalveluja tuottava yhtiö. Monipuoliset palvelumme tarjoavat hyvinvointia ravinnosta maukkaan ruoan muodossa elämän eri vaiheissa. Ravitsemussuosituksia noudattava ruoka on meille sydämenasia.

Kymijoen Ravintopalveluissa valmistetaan päivittäin ruokaa ammattitaidolla, vastuullisesti ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista ravitsemuksellisesti laadukkaan ruoan avulla.

Etsimme nyt asiakkaallemme iloiseen joukkoon Kotkan keskuskeittiöön dieetti tiimiin ammattitaitoista dieettikokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Dieetin tiimissä työskentelee luovia ja innokkaita ammattilaisia. Tiiviiseen porukkaan kuuluu dieettikokkeja, ravitsemistyöntekijöitä ja tuotantoassistentti, joille kaikille erityisruokavaliot ovat sydämen asia. Tällä osastolla arvostetaan oman ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, joten erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen uusia tuulia seurataan ahkerasti. Jos tunnet tällaisen toimintatavan omaksesi, omaat reippaan asenteen ja olet tiimipelaaja, saatat olla joukkueemme puuttuva pelaaja!

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta alan ammattitutkintoa, hygieniapassia, vastuullisuutta, tavoitteellista sekä yhteistyökykyistä otetta työhön, IT-taitoja ja suomen kielen osaamista. Työaika on 38,25h/vko ja työpäivät sijoittuvat maanantai-sunnuntai klo 5.00 – 16.30 välille. Palkkaus AVAINTES.

Kyseessä on suorarekrytointi Kymijoen Ravintopalvelut Oy:lle.

Tule meille tekemään ruokaa sydämellä!

Kiinnostuitko? Hienoa. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, ark. puh. 050 379 1863.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää alla olevasta linkistä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä