Hiekkapuhaltaja, Kerava

Lue lisää

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Keravalle

HIEKKAPUHALTAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme valmistaa korkealuokkaisia telapäällysteitä paperi-, sellu-, kartonki-, graafiseen- ja metalliteollisuuteen sekä muille teollisuuden aloille. Työnkuvaan kuuluu koneistettujen osien hiekkapuhaltaminen. Työ tapahtuu lämpimässä hallissa.

Hakijoilta toivomme tarkkuutta, oma- aloitteisuutta sekä kokemusta teollisuudessa työskentelystä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, mutta työturvallisuuden tuntemus sekä aikaisempi kokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan sinulle eduksi. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00. Kyseessä on vakituinen ja pitkäaikainen työsuhde. Koeajan (6kk) jälkeen, rekrytoidut asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä