Hitsaaja- asentaja, Konepaja Mäkelin Oy, Helsinki

Lue lisää

Asiakkaamme, Konepaja Mäkelin Oy, valmistaa Helsingissä Konalassa, mittatilaustyönä metallirakenteet, ovet, ikkunat, julkisivut ja muut vaativat metallirakenteet.

Haemme nyt asiakkaallemme Konepaja Mäkelinille ammattitaitoista

HITSAAJA- ASENTAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työ tapahtuu eri projekti kohteissa pääkaupunkiseudulla. Työaika on maanantai-perjantai klo 7.00-15.30.

Käytössäsi on firman auto sekä työpari.

Hakijoilta vaaditaan kuvien lukutaitoa, kokemusta rakennustyömaista, sekä kokemusta mig/mag sekä puikkohitsauksesta. Voimassa olevat työturvakortti sekä tulityökortti vaaditaan, sekä vähintään B- ajokortti. Työkielenä on suomen kieli.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen. Pidämme myös erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan.

Yrityksen toimitila sijaitsee Konalassa. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla.

Koeajan jälkeen (6kk) siirryt Konepaja Mäkelinin kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut,  Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863. Konepaja Mäkelin ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä, ole hyvä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä