Hitsaaja, Konepaja Mäkelin Oy, Helsinki

Lue lisää

Asiakkaamme, Konepaja Mäkelin Oy, valmistaa Helsingissä Konalassa, mittatilaustyönä metallirakenteet, ovet, ikkunat, julkisivut ja muut vaativat metallirakenteet.

Haemme nyt asiakkaallemme Konepaja Mäkelinille ammattitaitoista

HITSAAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Työ tapahtuu konepajalla Konalassa. Työaika on maanantai-perjantai klo 7.00-15.30.

Toivomme hakijoilta kuvien lukutaitoa, kokemusta teräsrakenteiden kokoamisesta, sekä kokemusta MIG ja MAG hitsauksesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen. Työpaikka sijaitsee Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Koeajan jälkeen (6kk) siirryt Konepaja Mäkelinin kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863. Konepaja Mäkelin ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun sopiva henkilö löytyy.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä