Huoltoasentaja Kouvolaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

Asentajaa

 

huollon ja laiteasennusten asennustehtäviin

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia monipuolisissa teollisuuden työtehtävissä ja kehittää osaamista sekä pitkäaikaista vakaata työpaikkaa.

 

Työaikasi on pääasiassa arkena tapahtuvaa päivätyötä, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä myös ilta- ja viikonloppuaikoina.

 

Työssäsi sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi laitoshuoltajan tai sähkö-automaatio puolen koulutus sekä alan monipuolinen työkokemus. Olemme kiinnostuneita, jos olet tehnyt vastaavaa työtä esimerkiksi elintarvike- tai korkean hygieniatason työkohteissa. Työssäsi liikut myös laajalla alueella asiakkaamme toimipaikan alueella ja teet pääasiassa työtä käsin. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymiseen. Työkielenä suomen kieli. Hakijalle katsotaan eduksi myös englannin kielen osaaminen.

 

Jos kiinnostuit työpaikasta jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi ”Huoltoasentaja Kouvolan”. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.

Tiedustelut:
Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, puh: 0503484545 (arkisin klo:8–16)

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä