Huoltoasentaja Haminaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Haminaan

Asentajaa

 

huollon, seisakkiajan ja ylläpidon erilaisiin asennustehtäviin

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia monipuolisissa teollisuuden työtehtävissä ja kehittää osaamista sekä pitkäaikaista vakaata työpaikkaa.

Työaikasi on pääasiassa arkena tapahtuvaa päivätyötä, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä myös ilta- ja viikonloppuaikoina. Työhön haetaan ensisijaisesti tekijää, joka voi työskennellä myös kesän jälkeen kokoaikaisesti asiakkaallamme. Otamme huomioon myös kesätöitä tai osa-aikaisia töitä hakevat tekijät.

 

Työssäsi sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi ajoneuvoasentajan, metallin tai sähkö-automaatio puolen koulutus. Työssäsi tarvitset taitoa hitsata puikolla (luokkia ei vaadita) ja tehdä tavallisimpia teollisuudessa tapahtuvia asennuksen työtehtäviä. Työssäsi liikut myös laajalla alueella asiakkaamme toimipaikan alueella ja teet pääasiassa työtä käsin. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymiseen. Työkielenä suomen kieli. Hakijalle katsotaan eduksi myös englannin kielen osaaminen.

 

Jos kiinnostuit työpaikasta jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi ”Huoltoasentaja”. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.

Tiedustelut:
Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, puh: 0503484545 (arkisin klo:8–16)

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä