Käsilumityöntekijä Kouvolaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaillemme Kouvolaan motivoituneita ja hyvän asenteen työntekoa kohtaan omaavia

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Työ on hyvin fyysistä ja tapahtuu ulkoilmassa. Monasti työtehtävät tapahtuvat lumenpudotuksina katoilta. Työpäivät määräytyvät lumisateiden ja lumen määrän mukaan. Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta tehdä työtä keikkaluontoisesti sekä tarvittaessa pitkiä työpäiviä. Aikaisempi työkokemus alan työstä katsotaan eduksi, mutta työssä pärjää, kun on valmius fyysiseen työhön ja asenne kunnossa.

Maksamme kilpailukykyisen palkan  ja kauttamme saat asiaankuuluvat työvarusteet sekä kattavan  perehdytyksen asiakkaame kautta. Työ sopii myös opiskelijoille tai muita osa-aikaisia ja keikkatöitä hakeville tekijöille.

Talvikauden jälkeen työllistyminen asiakkaidemme muihin työtehtäviin (esimerkiksi varasto-, maanrakennusala-, pakkausteollisuuus) on myös mahdollista.

Jos kiinnostuit kyseisistä töistä jätä hakemus oheisesta linkistä otsikolla KÄSILUMITYÖNTEKIJÄ, KOUVOLA. Voi laittaa hakemuksen myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi

 

Samaa tehtävää hakeneet otetaan huomioon, joten jos hait jo kyseistä työtehtävää aiemmin talvella ei tässä vaiheessa enää uudelleen tarvitse hakemusta jättää.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä sopivien tekijöiden valinta aloitetaan h

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä