Käsilumityöntekijä Kouvolaan

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Kouolan alueen eri työkohteisiin talvikauden ajaksi

 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÄÄ

 

Työ on hyvin fyysistä ja tapahtuu ulkoilmassa. Monasti työtehtävät tapahtuvat lumenpudotuksina katoilta. Työpäivät määräytyvät lumisateiden ja lumen määrän mukaan. Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta tehdä työtä keikkaluontoisesti sekä tarvittaessa pitkiä työpäiviä. Aikaisempi työkokemus alan työstä katsotaan eduksi, mutta työssä pärjää, kun on valmius fyysiseen työhön ja asenne kunnossa.

 

Maksamme alakohtaisen kilpailukykyisen palkan ja kauttamme saat asiaankuuluvat työvarusteet sekä perehdytyksen asiakkaamme kautta. Työ sopii myös opiskelijoille tai muita osa-aikaisia ja keikkatöitä hakeville tekijöille.

 

Talvikauden jälkeen työllistyminen asiakkaidemme muihin työtehtäviin (esimerkiksi varasto-, maanrakennusala-, pakkausteollisuus) on myös mahdollista.

 

Jos kiinnostuit kyseisistä töistä, jätä hakemus oheisesta linkistä otsikolla KÄSILUMITYÖNTEKIJÄ KOUVOLAAN. Voi laittaa hakemuksen myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi

 

Hae tehtävää nyt, sillä sopivien tekijöiden kanssa työt aloitetaan mahdollisimman pian.

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä