Käsilumityöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaillemme Vantaalle Koivukylän alueelle motivoituneita ja hyvän asenteen työntekoa kohtaan omaavia

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Työ on hyvin fyysistä ja tapahtuu ulkoilmassa. Monasti työtehtävät tapahtuvat lumenpudotuksina katoilta. Työpäivät määräytyvät lumisateiden ja lumen määrän mukaan. Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta tehdä työtä keikkaluontoisesti sekä tarvittaessa pitkiä työpäiviä. Aikaisempi työkokemus alan työstä katsotaan eduksi, mutta työssä pärjää, kun on valmius fyysiseen työhön ja asenne kunnossa. Työntekijällä pitää olla valmius työskennellä korkealla katolla.

Maksamme kilpailukykyisen palkan (peruspalkka Kiinteistöpalvelualan TES mukaan ja TES kohtaiset lisät) ja kauttamme saat asiaan kuuluvat työvarusteet sekä perehdytyksen asiakkaame kautta. Työ sopii myös opiskelijoille tai muita osa-aikaisia ja keikkatöitä hakeville tekijöille.

Talvikauden jälkeen työllistyminen asiakkaidemme muihin työtehtäviin (esimerkiksi varasto- ja pakkausteollisuuus) on myös mahdollista.

Jos kiinnostuit kyseisistä töistä jätä hakemus oheisesta linkistä otsikolla KÄSILUMITYÖNTEKIJÄ, VANTAA. Voi laittaa hakemuksen myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä sopivien tekijöiden valinta aloitetaan heti.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä