Käsinpakkaaja Vantaalle

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva, suuri logistiikka- alan toimija, jonka pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät varastointipalvelut, logistiikkaratkaisut sekä verkkokauppatoiminta.

Tule tekemään kanssamme älykkäitä logistiikan ratkaisuja logistiikkakeskukseen Vantaalla.

Haemme nyt Vantaan Tikkurilan ja Hakkilan logistiikkakeskuksiin eri osastoille työntekijöitä mm;

 

KÄSINPAKKAAJIA JA KERÄILIJÖITÄ

Arvostamme ahkeraa ja motivoitunutta työotetta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, perehdytämme kaikki työntekijät tehtäviin.

Yritys arvostaa osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on mukavaa ja hauskaa tehdä yhdessä töitä.

 

Tule kanssamme tekemään älykkäitä ratkaisuja tämän päivän logistiikan pariin.

 

Tarjoamme sinulle alan työehtosopimuksen mukaisen ja kannustavan palkkauksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamista matkan varrella. Työn kestäessä sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituisesti pitkäaikaiseen työtehtävään.

 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax, asiakkuusjohtaja Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

 

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä