Kaupan alan työntekijä

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle ja Hausjärvelle

 

KAUPAN ALAN TYÖNTEKIJÄÄ

 

Kokoaikaiseen pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

 

Olemme kiinnostuneet hakijasta, jolla on valmius työskennellä päivävuorossa ja mahdollisuuksien mukaan myös muissa vuoroissa sekä arkena että viikonloppuina.

 

Olemme kiinnostuneet sinusta, jos sinulla on motivaatiota tehdä työtä ja oppia työssäsi uusia asioita sekä tarkkaavaisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi kaupan varaston työtehtävistä tai hyllyttämisestä, pakkaustyöstä, kokoonpanotyöstä tai lajitteluun liittyvästä työstä. Työ on jonkin verran fyysistä ja sitä tehdään käsin, joten riittävä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Toivomme myös viihtymistä rutiinin omaisissa työtehtävissä. Työkielenä suomen kieli.

 

Palkkaus tulee työssä alan TES mukaan ja otamme huomioon myös kokemuksesi.

 

 

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Laita hakemuksen otsikoksi KAUPAN TYÖNTEKIJÄ. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan henkilöt heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Tiedustelut: Lauri Eerola, puh. (ark. klo.8–16) 050 348 4545. lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä