Kaupan työntekijä, Kotka

Lue lisää

Etsitään asiakkaallemme Kotkaan

 

Kaupan työntekijää

 

Työtehtäväsi ovat päivittäistavarakaupan monipuoliset työtehtävät. Toivomme hakijalta tuntemusta kassajärjestelmien käytöstä sekä osaamista veikkauksen ja postin palveluista. Hakijalta toivotaan edellä mainittua kokemusta aiemman työn tai koulutuksen kautta.

 

Otamme huomioon myös hakijat, joilla välttämättä ei vielä ole paljoa kokemusta kaupan alalta, mutta oikea asenne ja motivaatio oppia ja tehdä myymälätyötä.

 

Työkielenä suomen kieli. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksi. Työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja myös viikonlopuille. Työtä tehdään aamu ja / tai iltavuorossa.

 

Jos kiinnostuit jätä hakemus ja hyvä CV s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Jätä hakemus pikaisesti sillä hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi ja tehtävään valitaan työntekijä heti oikean tekijän löydyttyä

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan. Lisää meistä www.optimax.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä