Varastotyöntekijä-Lehtikerääjä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivuvaaran alueelle

LEHTIKERÄÄJÄÄ

 

Työssä kerätään myymälöihin toimitettavien aikakausilehtiä keräyslinjastolla.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, sorminäppärtyyttä, ahkeruutta ja tarkkuutta. Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, mutta työssä menestymisessä helpottaa esimerkiksi kokemus kaupan hyllytyksen, varastoalan tai vaikkapa ravintola-alan työkokemuksesta sekä halukkuus tehdä rutiininomaista mutta nopeatempoista työtä. Työ on melko fyysistä ja käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään tavallisimmin maanantaista torstaille 1-4 päivää viikossa. Työhön kutsutaan aina päiväkohtaisesti erikseen. Työpäivät alkavat aamulla klo.6.30. Työpäivän pituus vaihtelee päivittäisen työtilanteen mukaan (noin 8-10h). Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta (Palkkaus B2 mukaan).

 

Työ sopii tekijälle, joka etsii osa-aikaista päivätyötä. Työ sopii esimerkiksi myös opiskelijalle, joka pystyy opintojen ohessa tekemään joitakin työpäiviä viikossa tai muuten henkilölle, jolla on mahdollisuus tehdä muutama työpäivä viikossa. Tavallisesti viikossa työtunteja kertyy 10-25h.

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita hakemuksen otsikoksi LEHTIKERÄÄJÄ. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

 

 

Lisätietoja antaa Optimax, asiakkuusjohtaja Lauri Eerola, puh. ark (klo.8-16). 050 348 4545.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys.

  Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

  Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan. Lisää meistä www.optimax.fi.

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä