Kerääjä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Koivuvaaraan

 

Kerääjää / tuotantotyöntekijää

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, mutta työssä menestymisessä helpottaa esimerkiksi kokemus kaupanhyllytyksen, varastoalan tai vaikkapa ravintola-alan työkokemuksesta. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään maanantaista torstaille neljänä päivänä viikossa. Työpäiväsi alkaa klo.6:30 ja työpäivän pituus on 6-10h päivässä. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen (B2). Työ on alkuun määräaikainen, mutta jatkossa sinulla on myös mahdollisuus kauttamme kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin asiakasyrityksissämme.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet. Työn aloitusaika on helmikuun aikana tai viimeistään maaliskuun alussa.

 

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Asiakkuusjohtaja Lauri Eerola

puh: 0503484545, lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan. Lisää meistä www.optimax.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä