Varastotyöntekijä-Lehtikerääjä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivuvaaran alueelle

Varastotyöntekijää

Työtehtävinä on olla mukana myymälöihin toimitettavien aikakausilehtien keräyksessä keräyslinjalla ja pakkauksessa.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, sorminäppärtyyttä, ahkeruutta ja tarkkuutta. Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, mutta työssä menestymisessä helpottaa esimerkiksi kokemus kaupan hyllytyksen, varastoalan tai vaikkapa ravintola-alan työkokemuksesta. Työ on melko fyysistä ja käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään tavallisimmin maanantaista torstaille neljänä päivänä viikossa. Työpäivät alkavat aamulla klo.6.30. Työpäivän pituus vaihtelee päivittäisen työtilanteen mukaan (noin 6-10h). Viikossa työtunteja kertyy tavallisesti noin 25-30h. Työssä noudatetaan Kaupan varaston työntekijöiden työehtosopimusta (Palkkaus B2 mukaan).

 

Työ sopii tekijälle, joka etsii osa-aikaista päivätyötä. Työ sopii esimerkiksi myös opiskelijalle, joka pystyy opintojen ohessa tekemään joitakin työpäiviä viikossa.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

 

 

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Asiakkuusjohtaja Lauri Eerola

puh: 0503484545, lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan. Lisää meistä www.optimax.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä