Varastotyöntekijä-Lehtikerääjä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Koivuvaaraan

Kerääjää / varastotyöntekijää

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, sorminäppärtyyttä, ahkeruutta ja tarkkuutta. Aikaisempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, mutta työssä menestymisessä helpottaa esimerkiksi kokemus kaupan hyllytyksen, varastoalan tai vaikkapa ravintola-alan työkokemuksesta. Työ on melko fyysistä ja käsin tapahtuvaa, joten hyvä fyysinen kunto on työhössä tarpeen. Työkielenä suomen kieli.

Työtä tehdään maanantaista torstaille neljänä päivänä viikossa. Työpäiväsi alkaa klo.6:30 ja työpäivän pituus on noin 6-11h päivässä. Työssäsi keräät esimerkiksi aikakausilehtiä kauppoihin ja myymälöihin lähteviin kuljetuksiin.

Työssä noudatetaan kaupanalan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta (palkkaus B2). Työ on alkuun määräaikainen, mutta jatkossa sinulla on myös mahdollisuus kauttamme kokoaikaisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin asiakasyrityksissämme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät kun sopivat tekijät ovat löytyneet.

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Asiakkuusjohtaja Lauri Eerola

puh: 0503484545, lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Optimax on kotimainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Olemme auktorisoitu ja olemme myös HPL:n jäsenyritys.

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään, sekä tarjota mahdollisuuden työskennellä myös silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Meillä on tarjota sinulle myös vakituisia töitä. Pääasia että viihdyt meillä pitkään. Haluamme olla reilu ja rehti työnantaja.

Meillä on jatkuvasti auki erilaisia työtehtäviä, niin vakituisia kuin määräaikaisia sekä keikkatöitä, oman tilanteesi mukaan. Lisää meistä www.optimax.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä