Kesätyö, Neste K Pukaron Paroni, Lapinjärvi

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni on mukava ja rento, sekä legendaarinen pysähdyspaikka Lapinjärvellä Valtatie 6 varrella. Paikka on niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa.

Tuu meille kesätöihin!

Tarvitsemme kesäksi useita kesätyöntekijöitä tuuraamaan meidän vakituisen henkilöstön kesälomia. Kesätyöntekijät ovat meille kullan arvoisia.

Uskomme että kesällä taas matkaillaan kotimaassa. Oletko sinä positiivinen tiimipeluri ja haluatko uusia kokemuksia ja tietenkin kartuttaa tilipussia kesällä 2022.

Meillä on avoinna useita paikkoja Neste K Pukaron Paronin liikenneasemalla. Voit työskennellä kaupassa, Burger Kingissä, ravintolassa, kahvilassa jne.

Yritys arvostaa kesätyöntekijöitä. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa.

Mitä odatamme sinulta; olethan täysi- ikäinen, tai vähintään täytät tänä vuonna 18- vuotta. Haluat työskennellä kokoaikaisesti tai osa- aikaisesti. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta positiivinen asenne uuden oppimiseen on hyvä olla takataskussa. Etua on, jos sinulla on jo valmiina esim. hygieniapassi.

Lähetä meille hakemus ja CV ja kerro mitä haluaisit tehdä ja miksi juuri sinä sopisit meille töihin. Optimax Henkilöstöratkaisut auttaa meitä kesärekryissä ja työsopimukset solmitaan Optimaxin kanssa.

Optimaxilta saat koko kesärekryn ajaksi oman yhteyshenkilön, joka auttaa sinut alkuun ja on tavoitettavissa koko työsuhteesi ajan. Meillä on turvallista työskennellä. Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä