Kesätyöntekijöitä Pukaron Paronille, Pukaro

Lue lisää

Pukaron Paronin kesä on must!

Neste K Pukaron Paroni on monipuolinen keidas valtatie 6 varrella. Pukaron Paronista löytyy erilaisia kauppoja sisustuskaupasta elintarvikekauppaan sekä ravintoloita ja kahviloita. Varsinkin kesällä kävijämäärät lisääntyvät ja Neste K Pukaron Paroni palvelee mökkiläisiä, paikkakuntalaisia sekä matkailijoita.

Tule kartuttamaan kokemusta ja kesätiliäsi Neste K Pukaron Paronille.

Kesätyöt täytetään nyt.

Haemme mm;

-Astiahuoltajia

-kaupan- ja kahvilan kassoja

-ravintola- apulaisia ja kahvilatyöntekijöitä

Kaikesta työkokemuksesta on sinulle hyötyä ja etua mutta täällä myös asenne ratkaisee. Iloinen ja reipas olemus sekä uuden oppiminen olisi hyvä olla takataskussa. Hygieniapassi olisi myös kiva.

Yritys arvostaa henkilöstöään ja kesätyöntekijöitä. Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä! Annamme kaikkiin tehtäviin kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli herätimme mielenkiintosi, lähetä CV ja hakemus alla olevasta linkistä, ole hyvä! Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä