Kiireapulaisia tuotantoon Riihimäelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme, HUB Logistics Packaging Oy:lle Riihimäelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

puupakkauksien valmistukseen.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, perehdytämme tehtävään. Tärkeää on oikeanlainen asenne ja halukkuus tehdä työtä hyvällä motivaatiolla.

Haemme nyt kiireapulaisia jotka voivat työskennellä tarvittaessa tuotannossa.

Jatkossa hyvät mahdollisuudet vaikka vakituiseen ja pitkäaikaiseen tehtävään.

 

Lisätietoja antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 3484545.

Lähetä hakemus alla olevasta linkistä. Laita hakemukseen otsikoksi ”Kiireapulaisia tuotantoon Riihimäelle” Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja sopivia tekijöitä tehtävään valitaan heti oikeiden tekijöiden löydyttyä!

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä