Kokki aamu- ja päivävuoroihin Neste K Pukaron Paronille

Lue lisää

Oletko keittiöalan ammattilainen ja etsit päivätyötä?

Tule töihin Neste K Pukaron Paronin ravintolamaailmaan!

Toimintamme on vahvassa kasvussa.

Etsimme Pukaron Paronin ravintolamaailmaan ammattitaitoista

LOUNAS- / DELIKOKKIA

Vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Uusi Pukaron Paronin kauppias yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa tarjoaa maistuvia makuelämyksiä ja kokemuksia, joita kannattaa tulla nauttimaan kauempaakin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Haemme henkilöä, jolla on jo kokemusta alalta tai sopiva koulutus ja halu oppia.

Tärkeintä on intohimo ruokaa kohtaan, joka näkyy myös asiakkaalle saakka . Meillä pääset tuottamaan elämyksiä asiakkaille maukkaalla ruoalla ja asiakaspalvelulla sekä näkemään oman käden jälkesi annoksia tehdessä. Ylpeys omasta ammattitaidostasi huokuu hyvin tehtynä työnä.

Tarjoamme sinulle mukavan työajan, positiiviset työkaverit ja itsenäisen työn. Olemme valmiit maksamaan alan ammattilaiselle todella kilpailukykyisen palkkauksen.

Asunto järjestyy tarvittaessa.

Mikäli herätimme mielenkiintosi, lähetä CV ja hakemus alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä