Kokki, Kymijoen Ravintopalvelut Oy, Kotka

Lue lisää

Kymijoen Ravintopalvelut Oy on Kymenlaaksossa toimiva julkisomisteinen ravintopalveluja tuottava yhtiö. Monipuoliset palvelumme tarjoavat hyvinvointia ravinnosta maukkaan ruoan muodossa elämän eri vaiheissa. Ravitsemussuosituksia noudattava ruoka on meille sydämenasia.

Kymijoen Ravintopalveluissa valmistetaan päivittäin ruokaa ammattitaidolla, vastuullisesti ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista ravitsemuksellisesti laadukkaan ruoan avulla.

Toimintamme laajenee ja etsimme iloiseen joukkoomme ammattitaitoista kokkia työskentelemään valmistuskeittiöön Kotkan Jylpylle.

Lämpimän keittiön osastolla työskentelee joukko ripeitä ja vastuuntuntoisia kokkeja. Lämpimän keittiön tiimi valmistaa ravitsevaa ja monipuolista ruokaa päivän jokaiseen ateriointihetkeen; aamupalalle, lounaalle, välipalalle, päivälliselle ja iltapalalle. Ruoan valmistaminen vaatii tarkkuutta. Raaka-aineet punnitaan huolellisesti ja ruoan valmistamisessa noudatetaan tarkasti reseptiikkaa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja maistuvaa ruokaa.

Lämpimän keittiön tiimistä löytyvät selkeät työnkuvat ja ohjeet. Ne ovat tärkeä osa työn onnistumista. Padat ja uunit höyryävät vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo 5.00 – 16.30 välille. Kokin työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja taitoa työskennellä sekä ryhmässä, että itsenäisesti. Työ on vaihtelevaa, mutta joskus myös fyysistä. Hyvät sosiaaliset taidot auttavat selviämään tiukoistakin tilanteista.

Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Toivomme sinulta alan ammattitutkintoa, hygieniapassia, vastuullisuutta, tavoitteellista sekä yhteistyökykyistä otetta työhön, IT-taitoja ja suomen kielen osaamista. Työaika on 38,25h/vko ja työpäivät sijoittuvat maanantai-sunnuntai klo 5.00 – 16.30 välille. Palkkaus AVAINTES.

Kyseessä on suorarekrytointi Kymijoen Ravintopalvelut Oy:lle.

Tule meille tekemään ruokaa sydämellä!

Kiinnostuitko? Hienoa. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, ark. puh. 050 379 1863.

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää alla olevasta linkistä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä