Kokoonpanija, HUB Logistics, Riihimäki

Lue lisää

Vuonna 1992 perustettu HUB logistics on itsenäinen, yksityisomisteinen suomalainen logistiikkayritys, jolla on vankka kokemus tiedon ja materiaalien hallinnasta. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, jonka lisäksi meillä on toimintaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Palveluksessamme työskentelee noin 360 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 33 miljoonaa euroa. Liiketoimintalinjamme ovat sisälogistiikan ratkaisut, varastointipalvelut, puupakkauspalvelut sekä näiden yhdistelmät asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palvelemme muun muassa teknologia- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Visionamme on olla nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani tiedon ja materiaalin hallintaan. Kehitämme aktiivisesti logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatioilla. Lisätietoa: https://www.hub.fi/

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta sinusta, varasto- pakkaus-tai logistiikka-alan osaaja. Oletko ammattitaitoinen tekijä, joka hoitaa tehtävät asiakkaamme toiveiden mukaisella tavalla? Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot? Tervetuloa meille vakituiseen työsuhteeseen mukavaan ja innokkaaseen porukkaan. Työtä tehdään siistissä ja nykyaikaisissa tiloissa.

Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen valmistamaan asiakastilauksien mukaan puisia pakkauksia (laatikot, kehikot, aluslavat). Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa (6-14 ja 14-22).

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Taito ja halu oppia uutta olisi hyvä olla takataskussa.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä