Kokoonpanotyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

Haemme nyt asiakkaamme Hub Logistics kasvun vahvistukseksi Riihimäelle

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ

Työssä vastaat pääasiassa puisien pakkauksien kokoamisesta ja rakentamisesta teollisuuden asiakkaiden erilaisten tuotteiden monipuolisiin pakkaustarpeisiin.

 

Teet yhteistyötä asiakkaamme työnjohdon kanssa, jotta asiakkaamme saa sovitun tuoteratkaisun. Tehtävä sopii sinulle, mikäli haluat työskennellä asiakaslähtöisesti, olet vastuullinen ja noudatat turvallisia työtapoja. Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen työote ovat eduksi. Takaamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi. Toivomme hakijalta kokemusta tai halukkuutta oppia rakennusalan työvälineiden ja työtapojen käytöstä. Työkielenä suomen kieli. Työssä menestymisessä on eduksi, jos sinulla on rakennus-, puusepän- tai teollisuuden alan koulutus. Et välttämättä kuitenkaan tarvitse aikaisempaa alan kokemusta, jos sinulla on oikea motivaatio ja halu oppia tekemään tätä työtä.

 

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työpaikallamme on käytössä mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen työntekijämme tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen.

Työntekijänämme pääset seuraamaan logististen ratkaisujen ja teknologiateollisuuden pakkaustekniikan kehittymistä. Optimax Henkilöstöratkaisut Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme perheyrityksenä yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. – tule mukaan huipputiimiin!

He tehtävää oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi . Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi ja varmista itsellesi vakaa ja pitkäaikainen työpaikka Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola puh (arkisin klo.8-16) 0503484545

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä