Koneenhoitaja Riihimäelle

Lue lisää

ETSIMME ASIAKKAALLEMME RIIHIMÄELLE

KONEENHOITAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Koneenhoitajan tehtävät sijoittuvat metalliteollisuuteen. Välttämättä et tarvitse aiempaa kokemusta alan työstä, mutta työssä menestymisessä auttaa aiempi työkokemus ja koulutus esimerkiksi metallialalta tai vaikkapa sähkö- / automaatiopuolelta. Myös työkokemus sarjatuotantotyössä katsotaan eduksi. Sinut perehdytetään työhön työn alkaessa.

 

Koneenhoitajalta vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa sekä soveltuvuutta joskus hektiseen tai kiireiseen työtahtiin. Työssäsi hoidat, että työkoneet toimivat ja työ ympäristö on siistinä. Koneenhoitajan tehtäviin kuuluu myös työkoneiden asetusten tekeminen sekä laadun tarkastus. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta mahdollisuus siirtyä myöhemmin 3-vuorotyöhön on edellytys työssä.

 

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi . Hakuaikaa on maaliskuun loppuun, mutta hakemusten käsittely ja haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana. Laita hakemukseen otsikoksi KONEENHOITAJA RIIHIMÄELLE

 

Lisätietoja

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola puh (arkisin klo.8-16) 0503484545

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä