Koneenhoitaja, Riihimäki

Lue lisää

HAEMME ASIAKKAALLEMME RIIHIMÄELLE

 

KONEENHOITAJAA

 

PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN

 

Koneenhoitaja huolehtii itsenäisesti koneiden asetuksista sekä vastaa tuotannon laadusta ja työympäristön siisteydestä. Haettava koneenhoitaja toimii tuotannossa pääasiassa Riihimäellä ja tarvittaessa myös Hausjärven tuotantoyksikössä. Työtä tehdään nykyaikaisessa siistissä konepajatyöympäristössä.

 

Hakemamme henkilö osaa perehtymisjakson jälkeen toimia työssään itsenäisesti, haluaa kehittää osaamistaan, oppia uusia työtehtäviä sekä kehittyä moniosaajana. Työtä tehdään 2-vuorotyössä ja tarvittaessa 3-vuorotyössä, joten valmius tähän tulee hakijalla olla. Kokemus teollisuuden sarjatuotantokoneiden käytöstä ja metallialan tai muun sopivan teknisen alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi.  Valittu henkilö perehdytetään ja koulutetaan työkoneiden ja -laitteiden käyttöön.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöpalvelut asiakkuusjohtaja Lauri Eerola p. 0503484545.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta hakulomakkeesta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitaan tekijä heti oikean työntekijän löydyttyä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä