Koneistaja, Hyvinkää

Lue lisää

Asiakkaamme on Hyvinkäällä toimiva perheomisteinen moderni ja nykyaikainen konepaja.

Jatkuvuuden perinne on ollut vankasti läsnä perheyrityksen kehitystyössä. Koko ajan uudistuva moderni konekanta sekä tuotantoautomaation panostukset yhdistettynä ammattitaitoiseen henkilökuntaan ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 ammattilaista eri tehtävissä.

Haemme nyt asiakkaallemme KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Konekanta on monipuolinen ja moderni. Voit olla jo kokenut koneistaja joka hallitsee ohjelmoinnin ja asetukset tai vastaavasti voit olla juuri valmistunut esim. kone- ja tuotantotekniikan alalta koneistajaksi. Räätälöimme sinulle työtehtävät kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn sekä miellyttävän työilmapiirin sekä takuu varmasti mukavat työkaverit.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on ma-pe klo 6-14 ja iltavuoro ma-to klo 12-22.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä