Koneistaja, Kouvola, Metallisorvaamo M. Hakala Oy

Lue lisää

Metallisorvaamo M. Hakala Oy on haponkestävän ja ruostumattoman koneistuksen ammattilainen. Monipuolinen, nykyaikainen ja runsas kone kantamme on nykypäivän vaatimusten mukainen. Metallisorvaamo M. Hakalan tilat sijaitsevat Kouvolassa. Lue meistä lisää www.mhakala.fi

Haemme nyt Metallisorvaamo M. Hakalalle

CNC- KONEISTAJAA

vakituiseen ja pitkäaikaiseen työtehtävään.

Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta, kuvien lukutaitoa, tiimityöskentely taitoja, oma- aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Edellytämme valmiutta 2- vuorotyöhön. Olet myös valmis oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän jossa pääset näyttämään osaamisesi, nykyaikaiset koneet ja laitteet sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Jukka Westerholm, arkisin puh. 050 379 1863.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla jukka.westerholm@optimax.fi . Voit myös lähettää hakemuksesi alla olevasta linkistä. Muista lisätä ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä