Kuljetuspäivystäjä

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Koivuvaaraan

 

Kuljetuspäivystäjää

 

Osa-aikaiseen yötyöhön.

 

Kuljetuspäivystäjänä hoidat asiakaspalveluun liittyviä työtehtäviä ja vastaat, että oikeat tuotteet lähtevät oikeisiin paikkoihin. Työssäsi tarvitset tarkkuutta ja koska työskentelet yksin, sinun pitää olla valmis itsenäiseen työn tekoon. Asiakaspalvelun työssä tarvitset erittäin sujuvaa suomen kielen taitoa. Näiden töiden ohella vastaat myös, että toimitilojen järjestyksestä ja päivystyspuhelimeen vastaamisesta.

 

Työsi alkaa perjantai – lauantai välisenä yönä klo.02 aikaan ja päättyy lauantaina aamupäivällä noin klo.10. Lisäksi tämän ohella tarjolla on myös sunnuntaille klo.14-18 välille työtä. Omien mahdollisuuksiesi mukaan voit myös työskennellä samassa työpisteessä lehtikeräilyn parissa arki-iltaisin. yötyövalmius on kuitenkin työssä ehdoton vaatimus.

 

Työhön et tarvitse välttämättä aiempaa vastaavaa työkokemusta tai koulutusta, mutta työssä menestymistä helpottaa esimerkiksi toimistoalan, logistiikan tai tradenomin työtehtävät ja koulutus.

 

Jos kiinnostuit työstä, jätä hakemus oheisesta linkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Laita hakemukseen otsikoksi KULJETUSPÄIVYSTÄJÄ

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja:

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

Puh: Arkisin klo 8-16 0503484545

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä