Laaduntarkastaja Heinolaan

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Heinolaan

Laaduntarkastajaa

 

 

Työvuorosi sijoittuvat päivä- ja iltavuoroihin arkisin. Työsi ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja – muutaman päivän kestävistä työkeikoista pidempiin työjaksoihin – teollisuuden asiakkaamme toimitiloissa.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle.

 

Työsi on tuotantomäärien vaihtelujen ja lomien aikana tapahtuvaa tuotannon työn tekemistä, johon kuuluu laadun tarkastuksen työtehtävät.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä