Leipuri- kondiittori, Neste K Pukaron Paroni, Lapinjärvi

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni on mukava ja rento, sekä legendaarinen pysähdyspaikka Lapinjärvellä Valtatie 6 varrella. Paikka on niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa.

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta sinusta, leipuri- kondiittori. Oletko ammattitaitoinen osaaja joka loihtii maistuvat suolaiset ja makeat hyvät meidän ihanille asiakkaille. Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Tervetuloa meille vakituiseen työsuhteeseen mukavaan ja innokkaaseen porukkaan. Työsi painottuu aikaisiin aamuihin, joten aamuvirkut tekijät huomio!

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä