Levyseppä, High Metal Oy, Vantaa

Lue lisää

Asiakkaamme High Metal Oy, on vastuullisesti toimiva perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kokonaisvaltaisesti korroosion kestäviä laitteita ja järjestelmiä teollisuudelle sekä yhteistyö- että projektitoimituksina.

Toiminta on kasvavaa ja kansainvälistyvää. Pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät ruostumattoman teräksen ratkaisut teollisuudelle. Yritys sijaitsee Vantaalla. Tule tekemään kanssamme älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä.

Haemme nyt asiakkaallemme LEVYSEPPÄÄ

Tarjolla on laadukkaat tuotteet sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Tässä työssä pääset näkemään kättesi jäljen, kun tuote valmistetaan kuvien perusteella valmiiksi tuotteeksi. Pääset työskentelemään siistissä ja ihanteellisissa olosuhteissa.

Teet työtäsi ammattiylpeydellä ja oma- aloitteisesti. Otat roolisi haltuun ja teet työsi laadulla. Me annamme sinulle rohkeasti vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää omaa rooliasi.

Edellytämme aikaisempaa, vähintään 5 vuoden kokemusta metallialan töistä, TIG- hitsauksesta, sekä erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta ja hitsauksesta. Kuvienluku taito on perusosaamistasi. Materiaalina on RST/HST paksuus 1,5 mm:sta alkaen. Toivomme että olet oma- aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuullinen työntekijä, joka arvostaa oman kättesi jälkeä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän, erittäin kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen, loistavat tuotteet ja ihanteellisen työympäristön sekä kannustavan ja mukavan työporukan.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. High Metal Oy ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä