liikenneasematyöntekijä kesäksi

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni ja Neste K Alppiruusu ovat matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosimia liikenneasemia Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.
Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista ja Neste K Alppiruususta suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka Valtatie 6 varrella.

Haemme nyt Neste K Pukaron Paroniin sekä Neste K Alppiruusuun iloisia ja palvelevia
RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN
työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä mm. kahvilassa, pizzeriassa, ravintolassa ja päivittäistavarakaupassa.

Arvostamme jos voit tehdä vähintään noin 20-37,5 tuntia töitä viikossa. Töitä tehdään liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina.

Arvostamme kokemusta esim. pikaruoka- aterioiden valmistuksesta, pizzojen valmistuksesta, kassatyöskentelystä sekä toivomme sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja oma- aloitteisuutta sekä pirteää ja iloista otetta työskentelyyn.
Tehtävässä edellytetään hygieniapassia.

Ilmoita hakemuksessasi milloin voit aloittaa. Etsimme joihinkin tehtäviin työntekijöitä jo nyt.

Hae tätä tehtävää

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä