Liikenneasematyöntekijä, Lapinjärvi, Pukaro

Lue lisää

Pukaron Paronin uusi kauppias etsii kauttamme aurinkoisia

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ

Pukaron Paroni on suosittu liikenneasema ja levähdyspaikka kuutostien varrella. Pukaron Paroni on myös Neste K asema, josta löytyy niin paikallisia tuotteita myyviä kauppoja, leipomo, kahvila, ravintola, Burger King sekä paljon muuta mukavaa.

Tule mukaan iloiseen porukkaamme. Uusi kauppias puhaltaa Pukaron Paroniin sitä vanhaa kuuluisaa Pukaron henkeä ja arvostaa motivoitunutta ja aurinkoista henkilökuntaansa.

Etsimme henkilöitä sekä kokoaikaisiin että osa- aikaisiin töihin. oman tilanteesi mukaan.

Etsimme henkilöitä jotka tarttuvat toimeen ja haluavat työskennellä liikenneaseman monipuolisissa tehtävissä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta toki on hienoa jos sinulla on jo kertynyt kokemusta kaupanalan tai ravintola- alan eri tehtävistä. Töitä riittää erilaisista aputehtävistä aina kokemuksen mukaan vaikka kokin tehtäviin. Toivomme että voit työskennellä liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina. Olet tervetullut mukaan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus ja cv ja kerro itsestäsi. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä ja sovitaan yhdessä jatkosta.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä