Liikenneasematyöntekijä, Neste K Pukaron Paroni, Lapinjärvi

Lue lisää

Pukaron Paronin uusi kauppias etsii kauttamme

KEITTIÖTAITOISTA LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Pukaron Paroni on suosittu liikenneasema ja levähdyspaikka kuutostien varrella. Pukaron Paroni on myös Neste K asema, josta löytyy niin paikallisia tuotteita myyviä kauppoja, leipomo, kahvila, ravintola, Burger King sekä paljon muuta mukavaa.

Tule mukaan iloiseen porukkaamme. Uusi kauppias puhaltaa Pukaron Paroniin sitä vanhaa kuuluisaa Pukaron henkeä ja arvostaa motivoitunutta ja asiakaspalvelutaitoista henkilökuntaansa.

Etsimme henkilöä, joka tarttuu toimeen ja haluaa työskennellä liikenneaseman monipuolisissa tehtävissä. Toivoisimme sinun olevan kiinnostunut sekä keittiön, että salin työtehtävistä. Jos hallitset vielä kassan, se olisi mahtavaa. Töitä riittää erilaisista aputehtävistä kokin tehtäviin. Toivomme, että voit työskennellä liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina. Olet tervetullut mukaan. Hygieniapassi olisi toivottava.
Lisätietoja antaa Optimax, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä