Liikenneasematyöntekijöitä, Neste K Pukaron Paroni

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni on matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosima liikenneasema Lapinjärvellä valtatie 6 varrella.

Monipuoliset ja paikalliset palvelut tekevät Neste K Pukaron Paronista suositun kohteen. Pukaron Paroni on jo monelle tuttu ja monipuolinen pysähdyspaikka.

Tule kanssamme tekemään matkailusta entistä kiehtovampaa ja mukavampaa

Etsimme Sinua liikenneasematyöntekijä.

Pukaron Paroni on suosittu liikenneasema ja levähdyspaikka kuutostien varrella. Pukaron Paroni on myös Neste K asema, josta löytyy niin paikallisia tuotteita myyviä kauppoja, sisustuskauppa, leipomo, kahvila, ravintola, Burger King sekä paljon muuta mukavaa.

Tule mukaan iloiseen porukkaamme.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Etsimme henkilöä, joka tarttuu toimeen ja haluaa työskennellä liikenneaseman monipuolisissa tehtävissä. Toivoisimme sinun olevan kiinnostunut sekä keittiön, että salin työtehtävistä. Jos hallitset vielä kassan, se olisi mahtavaa. Töitä riittää erilaisista aputehtävistä kokin tehtäviin. Toivomme, että voit työskennellä liikenneaseman kaikkina aukioloaikoina. Olet tervetullut mukaan. Hygieniapassi olisi toivottava.
Lisätietoja antaa Optimax, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä