Logistiikan työntekijä Hämeenlinna

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme kesätyöhön

Logistiikkatyöntekijöitä Hämeenlinnaan

 

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen sisälogistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä saapuvan tavaran vastaanottoa. Toivomme hakijalta aiempaa työn tai opintojen kautta tullutta kokemusta logistiikan- ja varastoinnin alalta. Myös kokemus erilaisista teollisuuden työtehtävistä auttaa menestymään työssäsi. Eduksi katsomme kokemuksen vastapainotrukin käytöstä.

 

 

Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Palkkataso työssä määräytyy työtehtävän, aiemman työkokemuksen sekä teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

 

Työaikasi on 6.6.-26.8.2022. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta satunnaisesti myös iltavuorossa. Toivomme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijät heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä