Logistiikan työntekijä Hämeenlinna

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme

Logistiikkatyöntekijää Hämeenlinnaan

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen sisälogistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä saapuvan tavaran vastaanottoa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.

 

Toivomme hakijalta aiempaa työn tai opintojen kautta tullutta kokemusta logistiikan- ja varastoinnin alalta. Myös kokemus erilaisista teollisuuden työtehtävistä auttaa menestymään työssäsi. Työssäsi käytät vastapainotrukkia. Trukkikorttia ei välttämättä tarvita, mutta tekijältä vaaditaan ainakin jonkin verran kokemusta vastapainotrukin käytöstä

 

Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Palkkataso työssä määräytyy työtehtävän, aiemman työkokemuksen sekä teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Toivomme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Työkielenä suomen kieli.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

 

 

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

HAE TEHTÄVÄÄ

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä