Logistiikan työntekijä Keravalle

Lue lisää

Haemme kasvavalle teollisuuden asiakkaallemme

 

Logistiikkatyöntekijää KERAVALLE

 

Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin ja monipuolisiin sisälogistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä, puupakkausten valmistamista sekä mm. saapuvan tavaran vastaanottoa ja varastointia. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa

 

Työssä menestymisessä auttaa, jos hakijalla on aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä tai erilaisten puurakentamisen työkaluista. Eduksi katsomme hakijalta aiempaa työn tai opintojen kautta tullutta kokemusta logistiikan- ja varastoinnin työtehtävistä, rakennusalan työkokemuksesta tai erilaisista teollisuuden työtehtävistä.

 

Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Palkkataso työssä määräytyy työtehtävän, aiemman työkokemuksen sekä puusepänteollisuuden TES mukaisesti. (noin 12€/h)

 

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Työkielenä suomen kieli.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

 

 

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä