Logistiikan työntekijä Lahteen

Lue lisää

Asiakkaamme tuottaa sairaala- ja logistiikkapalveluita Päijät-Hämeen Keskussairaalalle Lahdessa.

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Päijät-Hämeen Keskussairaalan sisäiseen logistiikkaan

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

 

varaston vastaanottoon sekä käsin keräilyyn.

 

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa.  Palkkaus määräytyy kaupan varastotyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka B2).

 

Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun. Jatko sen jälkeen mahdollinen.

 

Toivomme hakijalta aiempaa opintojen tai töiden kautta saatua varasto- tai vastaavaa työkokemusta. Otamme kuitenkin huomioon myös sellaiset tekijät, joilla ei ole aiempaa alan kokemusta, mutta motivaatio ja halu oppia toimimaan asiakkaamme työtehtävissä löytyy. Työtehtäviin perehdytetään töiden alettua

 

Kiinnostuitko? Mikäli herätimme mielenkiintosi, hae paikkaa pikaisesti. Lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä