Logistiikan työntekijä Lahteen

Lue lisää

Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

 

Työtehtävät ovat pääasiassa asiakkaamme sisälogistiikan keräykseen työtehtäviä. Työtä tehdään pääosin käsin. Työhön perehdytetään työn alkaessa.

 

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaille ja toisinaan erikseen sovittaessa myös lauantaisin. Työvuoron pituus on 7,5h päivässä. Osa työvuoroista voi alkaa jo klo.05 ja osa vuoroista klo.10. Vuorot sovitaan asiakasyrityksessämme. Palkkaus määräytyy kaupan varastotyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka B2).

 

 

 

Toivomme hakijalta aiempaa opintojen tai töiden kautta saatua varasto- tai vastaavaa työkokemusta. Otamme kuitenkin huomioon myös sellaiset tekijät, joilla ei ole aiempaa alan kokemusta, mutta motivaatio ja halu oppia toimimaan asiakkaamme työtehtävissä löytyy.

 

Kiinnostuitko? Mikäli herätimme mielenkiintosi, hae paikkaa pikaisesti. Lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä