Varastotyöntekijä Naantaliin

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Naantaliin pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta sinusta, varasto- tai logistiikka-alan osaaja. Oletko tekijä, joka hoitaa tehtävät asiakkaamme toiveiden mukaisella tavalla? Teetkö työtäsi ammattiylpeydellä, oletko joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot? Tervetuloa meille vakituiseen työsuhteeseen mukavaan ja innokkaaseen porukkaan.

 

Työsi tapahtuu asiakkaamme nykyaikaisissa varastotiloissa ja asiakkaamme kautta toimit osana arvostettua ja kansainvälisesti tunnettua teollisuuden organisaatiota.

 

Työtehtäväsi sijoittuvat asiakkaame sisälogistiikan varaston työtehtäviin tavaran vastaanoton, keräilyn ja lähetyksen työtehtävissä. Toivomme sinulta aikaisempaa varastotyökokemusta tai alan koulutusta. Eduksi katsomme osaamisen työntömasto- tai vastapainotrukin käytöstä. Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa päivävuorossa klo.7-15

 

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

 

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 3484545.

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä