Osa-aikainen puupakkausten valmistaja Riihimäelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAIA

Osa-aikaiseen työhön.

 

Työssäsi valmistat asiakkaan toimitiloissa puisia pakkauksia – kuten aluslavoja, kehikoita ja laatikoita – erilaisille teollisuuden tuotteille. Työssä käytät mm. naulapyssyä ja sirkkeliä.

Työvuorot sovitaan joustavasti työntekijän mahdollisuuksien mukaan tehdä työtä. Työtä on tarjolla päivä- ja iltavuoroissa arkisin.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – sinut opetetaan työmenetelmiin ja työvälineiden käyttöön työn alkaessa. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen työhön ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto ja ryhmätyöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisessä.

Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy tekemään opiskelujen ohella iltatyötä tai silloin tällöin päivätyötä. Työssä on myöhemmin mahdollisuus halutessasi pidempiaikaisempaan kokoaikaiseen työhön.

 

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja toimivat tilat työskennellä ja kehittyä työntekijänä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja työssä voi alkaa joustavasti omien mahdollisuuksien mukaan.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 3484545.

lauri.eerola@optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä