Osa-aikainen puupakkausten valmistaja Riihimäelle

Lue lisää

Haemme reipasta

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAA RIIHIMÄELLE

 

Haemme osa-aikaista tai tarvittaessa työhön kutsuttavaa työntekijää asiakkaamme pakkausteollisuuden työhön.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroissa arkisin. Työsi ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja – päivän kestäviä tai erikseen sovittaessa pidempiä jaksoja – asiakkaamme toimitiloissa. Työssä on mahdollisuus myöhemmin kokoaikaiseen työhön.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä.

 

Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle. Työssä menestymisessä on hyötyä, jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalan työstä tai vaikka varaston työtehtävistä. Työssäsi käytät naulapyssyä ja sirkkeliä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä