Logistiikka- ja varastotyöntekijä Kotkaan

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijää Kotkaan kokoaikaiseen alkusyksyyn asti kestävään työsuhteeseen.

 

Työ on pääasiassa trukilla tapahtuvaa varastoalan työtä kokoaikaisesti maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa. Työ on 2-vuorotyö. Työssäsi käsittelet paperirullia sekä palletteja vastapainotrukilla, joten kyseisten työtehtävien hallitseminen on edellytys työssä menestymiselle.

Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää työmotivaatiota sekä kykyä työskennellä kiireessä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää olemassa olevia työtaitojasi kasvavalla teollisuuden alalla sekä tarvittaessa kesän jälkeen mahdollisuuden halutessasi työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallamme.

 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi Osa-aikainen varastotyöntekijä. Liitä hakemukseen hyvä CV itsestäsi. Hae tehtävää nopeasti sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valitsemme tehtävään tekijän heti kun oikea tekijä on löytynyt.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja: Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

lauri.eerola@optimax.fi

puh: 0503484545 (ark. klo.8-16)

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä