Logistiikkatyöntekijä, HUB Logistics, Turku

Lue lisää

HUB Logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla.

 

Etsimme nyt asiakkallemme Turkuun Pansion alueelle motivoituneita LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

 

Työtä tehdään arkisin kahdessa tai kolmessa vuorossa viitenä päivänä viikossa. Työssä noudatetaan kaupan varastoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

 

Liity nyt osaksi iloista logistiikkatiimiä.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat tavaroiden lähetyksistä sekä vastaanottamisesta. Lajittelet tavaroita oikeille paikoille ja huolehdit varaston yleisestä järjestyksestä. Pidät huolen tuotteiden ja materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Työssä tarvitaan trukinajotaitoa sekä varastojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

 

Arvostamme tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa sekä joustavuutta ja motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja oppia uutta.

 

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi.  Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

 

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Tutustu Optimax videoon tästä;

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä