Logistiikkatyöntekijä, Turku

Lue lisää

Katso StaffPointin avoimet työpaikat

Etsimme nyt asiakkallemme Turkuun Pansion alueelle motivoituneita LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

 

Logistiikkatyöntekijänä vastaat telakka-alueen sisälogistiikan toiminnoista ja luot osaltasi työskentelyolosuhteet, missä telakan tuotantotyötä on sujuva tehdä. Pidät huolen tuotteiden ja materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Työ on osittain myös fyysistä ja käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli. Työntekijältä odotetaan työn- tai opiskelun kautta saatua kokemusta vastapainotrukin käytöstä.

 

Arvostamme ripeyttä, tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa sekä joustavuutta ja motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja oppia uutta. Työntekijän tulee suoriutua itsenäisesti työtehtävistään. Työtä tehdään pääasiassa arkisin kolmessa vuorossa.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys sekä saat näköalapaikan kansainvälisen suuren yrityksen toimintaan. Työssä noudatetaan kaupan varastoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ HAKULOMAKKEEMME KAUTTA

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

   

   

  Tutustu Optimax videoon tästä;

   

   

   

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä