Logistiikkatyöntekijä, HUB Logistics, Turku

Lue lisää

HUB Logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla.

 

Etsimme nyt asiakkallemme Turkuun Pansion alueelle motivoituneita LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

 

Työtä tehdään pääasiassa arkisin kolmessa vuorossa. Työssä noudatetaan kaupan varastoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

 

Liity nyt osaksi iloista logistiikkatiimiä.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat telakka-alueen sisälogistiikan siisteydestä ja luot osaltasi työskentelyolosuhteet, missä telakan tuotantotyötä on sujuva tehdä. Lajittelet tavaroita oikeille paikoille ja huolehdit varaston yleisestä järjestyksestä sekä siisteydestä. Pidät huolen tuotteiden ja materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Työssä tarvitaan vastapainotrukinajotaitoa.

 

Arvostamme tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa sekä joustavuutta ja motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja oppia uutta. Työntekijän tulee suoriutua itsenäisesti työtehtävistään.

 

Työhön tarjotaan kattava perehdytys sekä saat näköalapaikan kansainvälisen suuren yrityksen toimintaan.

 

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi .

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Tutustu Optimax videoon tästä;

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä