Logistiikkatyöntekijä Hyvinkää

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme reipasta

Logistiikkatyöntekijää HYVINKÄÄLLE

 

Haemme pitkäaikaiseen työhön työntekijää asiakkaallemme teollisuuden logistiikan monipuolisiin työtehtäviin.

 

 

Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa 8h päivässä. Palkka työssä määräytyy teknologiateollisuuden TES mukaan (työtehtävä huomioiden noin 11,30-11,80€/h)

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen logistiikan ja varastoinnin tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä saapuvan tavaran vastaanottoa.

 

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi.

 

Aikaisempi työkokemus esimerkiksi varastotöistä pakkausteollisuudesta tai teollisuuden tuotantotyöstä auttaa menestymään myös tässä työssä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastapainotrukin käytöstä tai kokemusta metalliteollisuuden työtehtävistä. Työntekijältä toivotaan voimassa olevaa työturvakorttia

 

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä