Logistiikkatyöntekijä Hyvinkäälle

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme reipasta

Logistiikkatyöntekijää HYVINKÄÄLLE

 

Haemme työntekijää asiakkaallemme teollisuuden logistiikan monipuolisiin työtehtäviin.

 

Työvuorosi ovat arkisin päivä- ja iltavuorossavuorossa. Palkka työssä määräytyy teknologiateollisuuden TES mukaan (työtehtävä huomioiden noin 11-11,5€/h)

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen logistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä saapuvan tavaran vastaanottoa.

 

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Työhön valittavalla tulee olla voimassa oleva työturvakortti.

 

Aikaisempi työkokemus esimerkiksi varastotöistä pakkausteollisuudesta tai teollisuuden tuotantotyöstä auttaa menestymään myös tässä työssä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastapainotrukin käytöstä tai kokemusta metalliteollisuuden työtehtävistä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä. Olemme kiinnostuneet myös pelkkiä lauantaivuoroja tekevistä työnhakijoista.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545.

lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä