Logistiikkatyöntekijä Kilpilahteen

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme HUB LOGISTICS Kilpilahti

LOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ

 

Määräaikaiseen noin syksyyn asti kestävään työsuhteeseen saapuvan tavaran vastaanoton, lähettämisen ja varastoinnin työtehtäviin.

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon. Toivomme aiempaa työkokemusta varastoalan työstä ja vastapainotrukin ja/tai pyöräkuormaajan käyttökokemusta

Eduksi katsotaan tuntemusta SAP-järjestelmästä.Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä myös kohtuullista englannin kielen taitoa. Työtä tehdään arkipäivisin päivä- ja iltavuoroissa ja jatkossa mahdollisesti kolmessa vuorossa ja myös viikonloppuisin.

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran trukilla varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen ja positiivinen asenne työn tekemistä kohtaan.

Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla ja tehdä työtä missä viihdyt.

 

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita hakemukseen otsikoksi LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ KILPILAHTEEN Mahdollisiin työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Työhön valitaan tekijät heti kun sopivat tekijä ovat löytyneet. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä