Logistiikkatyöntekijä Naantaliin

Lue lisää

Etsimme nyt asiakkallemme Naantaliin LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Liity nyt osaksi iloista logistiikkatiimiä.

Logistiikkatyöntekijänä vastaat asiakkaamme varaston sisälogistiikan toiminnoista. Pidät huolen tuotteiden ja materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Työ on osittain myös fyysistä ja käsin tapahtuvaa. Työkielenä suomen kieli. Työntekijältä odotetaan työn- tai opiskelun kautta saatua kokemusta vastapaino- tai työntömastotrukin käytöstä.

Arvostamme ripeyttä, tarkkuutta ja huolellista työskentelytapaa sekä joustavuutta ja motivoitunutta asennetta tehdä työtä ja oppia uutta. Työntekijän tulee suoriutua itsenäisesti työtehtävistään. Työtä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys sekä saat näköalapaikan kansainvälisen suuren yrityksen toimintaan. Työssä noudatetaan kaupan varastoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi .

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Tutustu Optimax videoon tästä;

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä