Logistiikkatyöntekijä Riihimäelle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme HUB LOGISTICS RIIHIMÄKI

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Saapuvan tavaran vastaanoton, lähettämisen ja varastoinnin työtehtäviin.

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon.

Aikaisemmasta varasto- tai pakkaamistyöstä on työssä menestymisessä hyötyä. Työssäsi käytät vastapainotrukkia sekä tavallisimpia office-atk ohjelmia. Eduksi katsotaan tuntemusta SAP-järjestelmästä. Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä myös englannin kielen taitoa. Työtä tehdään arkipäivisin päivä- ja iltavuoroissa.

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen ja positiivinen asenne työn tekemistä kohtaan.

 

Työhön valitaan tekijä heti kun sopiva tekijä on löytynyt.

 

Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla ja tehdä työtä missä viihdyt.

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Mahdollisiin työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

Laita hakemukseen otsikko LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ RIIHIMÄELLE

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä